Referenties

Administratiekantoor & ZorgPrestatieModel ondersteuning

Created with Sketch.

Anne-Marie Hubers, Marlies Korving & Miranda Boon

Psychologen bij Florespraktijk te Utrecht

Aferdita is al jaren onze steun en toeverlaat, wat is het heerlijk om iemand op de achtergrond te hebben die zoveel weet over de zakelijke kant van de turbulente wereld van de GGZ, ICT-software, over declareren bij de zorgverzekeraar en de gemeente. Ze neemt ons daarmee veel uit handen. Het verhoogt ons werkplezier en geeft ons ruimte om veel meer inhoudelijk bezig te kunnen zijn. Aferdita is zeer deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, snel en flexibel, ze gaat met haar tijd mee, verdiept zich in veranderingen en kan ons daarin meenemen. Ze neemt drempels weg die wij snel kunnen zien. Mede door haar ondersteuning en advies hebben wij de transitie in de jeugdzorg goed kunnen doormaken. We hopen dat ze nog lang onze steun en toeverlaat blijft. En bovenal is ze een leuk, prettig, vriendelijk en betrokken vrouw!


Meike van Roosmalen & Irene van Zuijdam

Psychologen bij OPPU te Utrecht

Na alle veranderingen in de jeugdzorg, met name op het vlak van de administratie, zijn wij als praktijk enkele jaren zoekende geweest hoe de administratie goed in te richten. Na een zeer prettige en vertrouwde kennismaking met Aferdita hebben we besloten met haar te gaan samenwerken. Dit bleek een gouden vondst!
Samenwerken met Aferdita werkt enorm ontlastend. Meer dan we voor mogelijk hielden. Aferdita werkt vlot, is flexibel en heel helder en duidelijk in haar communicatie. Zij is altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de regio’s waarmee wij als praktijk samenwerken. Dit zorgt ervoor dat wij als psychologen bijvoorbeeld minder tijd kwijt zijn aan het bezoeken van tijdrovende bijeenkomsten. Waar wij in de stress schieten, weet zij ons weer rustig te manen. We hebben geen zorgen meer omtrent de administratie. Deze is, door Aferdita, altijd bijgewerkt en op orde. Ze is makkelijk benaderbaar, duidelijk en concreet. Zodat we snel weer verder kunnen bij vragen of knelpunten. Ook neemt ze contact op met de betreffende contactpersonen bij de gemeenten om zaken te bespreken of te verduidelijken indien nodig en verzorgt ze alle wettelijke (productie)verantwoordingen vrijwel zelfstandig. Zo blijft er voor ons meer tijd beschikbaar voor clientcontacten. Door met Aferdita samen te werken kunnen wij ons vooral blijven richten op de inhoud van ons werk en behouden wij ons werkplezier.
Naast het zakelijke geluk, treffen wij het ook met haar persoonlijkheid. Aferdita is vrolijk, warm, gezellig, attent en sprankelend in het contact. We zien haar dan niet sec. als een administratieve kracht, maar als een waardevolle toevoeging aan ons team!


Sascha Geurts van Kessel

Psychotherapeute uit Oss (website)

Toen ik, min of meer noodgedwongen, voor de sprong stond om me echt te gaan vestigen als zelfstandige, vond ik Aferdita via het internet. Ik ben meteen in de telefoon geklommen en mijn eerste kennismaking met Aferdita was een prettig en vertrouwd gesprek. Toen ik de hoorn neerlegde heb ik besloten om met haar in zee te gaan, vertrouwend op het goede gevoel in mijn onderbuik dat ik van haar gekregen had. God zegene de greep, en wat bleek dat een goede greep!

Aferdita heeft mij vervolgens niet alleen geholpen om alles in een sneltreinvaart op poten te zetten, ook daarna heb ik haar leren kennen als een proactieve, professionele, betrouwbare, attente en coöperatieve steun en toeverlaat. Het is geruststellend om te voelen dat zij vaker met “het bijltje dat zorgverzekeraars heet” gehakt heeft en de weg weet in het bureaucratische zorglandschap van Nederland. Ik was bang om als zelfstandige te zullen gaan verzuipen in alle administratieve en bureaucratische rompslomp en verzucht regelmatig hoe blij ik ben dat ik op mijn intuïtie ben afgegaan en meteen met Aferdita ben gaan samenwerken. Zij maakt het werken als zelfstandig gevestigd psychotherapeute weer leuk en ik hoop dat ik dit nog heel lang met haar mag voortzetten!


Justine van Lawick

Klinisch psycholoog / Psychotherapeut in het Lorentzhuis te Haarlem

De naam Aferdita is verbonden met de dageraad, de morgenster. En dat is zij voor mij. Zij heeft mijn leven lichter gemaakt. Ik ervaar de vele administratieve eisen die aan ons gesteld worden in de GGZ als zwaar. Het leidt mij af van de inhoud van ons vak: het leveren van goede zorg. De druk die alle administratie geeft is sterk verminderd door de werkzaamheden die Aferdita voor mij doet en de geruststellende wijze waarop zij dat doet.

Ik kan iedereen aanbevelen met haar in zee te gaan, het maakt je vaart stabieler en lichter.


May van der Vossen

Klinisch psycholoog / Psychotherapeut bij CPHogeweg te Zeist

Mogelijk dat de lezer van deze referentie mij niet geloven wil, maar ik kan er niets aan doen, het is gewoon echt waar. Aferdita is professioneel, betrouwbaar, loyaal, gepassioneerd, attent, proactief en leergierig. Dat ik in de turbulentie van de afgelopen GGZ jaren mijn focus op het primaire proces heb kunnen blijven leggen – en dus met veel plezier kan werken- is aan haar te danken. Zij voert alles voor mij in.

Onze administratieve gekte kent geen grenzen, maar Aferdita leert in razend tempo bij, geen enkele release geeft haar problemen, noch de contracten met verzekeraars. Zij houdt de prijs kwaliteit van de software programma’s in de gaten en geeft advies over de plussen en minnen bij de contracten met verzekeraars.

Op tijd word ik herinnerd aan mijn bureaucratische verplichtingen. Zij wijst me op mogelijke complicaties rond toegekende budgetten zodat ik kan bijsturen. En dan doet ze er ook nog de boekhouding bij.

Al 10 jaar heb ik deze mazzel.


Rebecca de Klerk

GZ-Psycholoog / Psychotherapeut bij de Lindehoeve te Voorschoten

Je kunt je, als vrijgevestigde GZ-psycholoog en psychotherapeut, geen betere secretariële ondersteuning wensen dan die van Aferdita. Zij is mijn steun en toeverlaat en helpt mij met haar rustige, hartelijke en professionele houding mijn administratieve bedrijfsvoering op peil te houden. Wat haar karakteriseert is haar betrouwbaarheid, haar accuratesse, haar kennis van zaken en snelle reactie op vragen via de mail.


Hans Bom

Klinisch psycholoog / Kinder- en jeugdpsycholoog bij het Lorentzhuis te Haarlem

Geen stress meer over dbc registraties, facturaties en softwareperikelen? Ga dan met Aferdita in zee. Zij is voor dit deel van mijn praktijkvoering mijn steun en toeverlaat geworden. Zij kent de wereld van contracten en verzekeraars. Zij kent de software beter dan de ontwikkelaars. Ik bel nooit meer naar een helpdesk, maar stel de vraag aan Aferdita en die wordt dan ook opgelost! Ze herinnert me aan deadlines, helpt met installeren van certificaten. Als ik iets vergeet in te vullen krijg ik een mailtje om me er aan te herinneren. Ze antwoord snel en adequaat op mails en telefoon. Kortom Aferdita is een geweldige praktijkondersteuning voor mij. Ik woon ver weg en we zien elkaar weinig. Dat is geen probleem. De korte persoonlijke contacten zijn prettig, ‘to the point’ en hebben dezelfde menselijke kwaliteit die ik in mijn vak zo belangrijk vind.


Màrika Engel

Psychotherapeut / Klinisch psycholoog bij CPHogeweg te Zeist

Ik ken Aferdita al 15 jaar en we zijn als het ware samen gegroeid naar een volwaardige, gespecialiseerde psychotherapie-praktijk waarbij Aferdita de verantwoordelijkheid heeft en neemt over het administratieve en boekhoudkundige deel van de praktijk. Dat betekent inmiddels alle contacten en conflicten met de zorgverzekeraars, de DBC’s invoering en de facturering, de boekhouding en de algemene gang van zaken in een praktijk waar ik de hoofdhuurder ben. Zij is niet alleen vakbekwaam en gespecialiseerd maar voor mij ook een belangrijke ondersteuning in het daadwerkelijk runnen van een praktijk met alle praktische en emotionele turbulenties die daarbij horen. En last but not least: inderdaad “no nonsense”, volhouden èn een groot gevoel voor humor, anders red je het so wie so niet in deze GGZ chaos.

Kortom: de kwaliteiten van Aferdita zorgen er voor dat ik de inhoudelijke kwaliteit van mijn werk met cliënten kan waarborgen.


Pim van Dun en Isabel Elfferich

Psychotherapeuten bij LINK praktijk te Zegveld

Al weer heel wat jaren ondersteunt Aferdita de administratieve processen in onze praktijk. En het fijne is dat bij haar bureau alles mogelijk is. Eén van ons vindt het prettig om vrijwel alle administratie aan haar over te geven, terwijl de ander graag wat voeling wil houden met het administratieve proces. Ze groeit mee met de ontwikkelingen in de GGZ en kan die bijhouden waar wij allang zijn afgehaakt. In de periode dat wij met sommige zorgverzekeraars echt niet meer in zee wilden, lichtte zij ons voor over hoe de praktijk van het contractvrij werken er uit kan zien. Dat hielp ons om de stap te nemen en te blijven kiezen voor de kwaliteit en inhoud van ons vak.

Er schuilt een risico in deze aanbeveling, daar zijn wij ons terdege van bewust en dat is dat straks iedereen uit de vrijgevestigde psychotherapie de hulp van Aferdita gaat inroepen en ook zij heeft maar een paar handen.


Astrid Steenhuisen

Psychotherapeut bij CPHogeweg te Zeist

Sinds Aferdita mijn zakelijke kant regelt, is het werk een stuk prettiger geworden. Natuurlijk horen er bij een psychotherapiepraktijk altijd zaken die gedaan moeten worden waarvoor je niet gestudeerd hebt en waar niet je roeping ligt. Liever in gesprek met mensen dan in de papieren. Dit is vele malen verergerd sinds de zorgverzekeraars het voortdurend ingewikkelder maken maar ook een te grote vinger in de pap dreigen te krijgen. Aferdita weet de weg en kent alle kleine lettertjes. Het is zo prettig dit aan haar over te kunnen laten en te weten dat als er belangrijke veranderingen gaande zijn, zij mij hiervan op de hoogte stelt. Wij kunnen dan in gesprek over hoe dit te doen op een manier die past bij mij maar die technisch ook verantwoord is.


Jessica de Pagter

Psychotherapeut bij UPPP te Utrecht

Sinds 2013 ondersteunt Aferdita onze J-GGZ praktijk. Inmiddels is zij onmisbaar voor ons geworden. Aferdita is betrouwbaar, zorgvuldig, flexibel en bovendien prettig in de communicatie en samenwerking. Zij heeft veel kennis van praktijkvoering van ICT software die nodig is voor berichtenverkeer en declaraties. In het steeds veranderende ‘administratie land ’ van de jeugd-GGZ kan zij goed up-to-date blijven en inspelen op ontwikkelingen. Aferdita denkt proactief mee en geeft goede adviezen. Door haar persoonlijke aanpak, ruime ervaring en expertise heeft zij goede relaties met gemeenten en verzekeraars in het werkveld. Hierdoor kan zij zaken constructief en efficiënt voor ons afhandelen en oplossen, zodat wij weer meer tijd hebben voor onze cliënten.