Even voorstellen

Administratiekantoor & ZorgPrestatieModel ondersteuning

Created with Sketch.

Ik heb een klantgericht, en betrokken administratiekantoor waarin u als klant voorop staat. Mijn doel is u de administratieve zaken uit handen te nemen en/of u hierbij de ondersteunen zodat u zich volledig kunt richten op uw cliënten.

Wilt u aan de slag als zelfstandige maar u weet niet waar u moet beginnen dan kan ik u adviseren en/of helpen bij het opzetten van de praktijk en alle hierbij benodigde zaken, zodat u daarna zelfstandig aan de slag kunt. Bent u inmiddels aan de slag als zelfstandige maar weet u nog niet goed om te gaan met het administratiepakket en/of bijvoorbeeld de ROM metingen,dan kan ik hiervoor een instructie (komen) geven. Daarnaast kunt u de administratie of een deel hiervan bij mij uit handen geven zodat u zich volledig kunt richten op uw cliënten.

Mijn specialisatie strekt zich uit tot het verwerken van ZPM’s in o.a. het pakket ‘Medicore’, maar heb eveneens ervaring in het geheel (administratief) opzetten van een nieuwe praktijk, het sluiten van contracten met zorgverzekeraars, het  verwerken en/of instructie geven in ROM metingen en kan u indien gewenst instructie geven in ZPM verwerking of u hierin ondersteunen.

Naast dit alles sta ik voor een goede en persoonlijke serviceverlening, een  “no nonsens aanpak” en een scherpe tariefstelling.

Ik nodig u dan ook van harte uit eens te kijken welke diensten ik voor u kan leveren en u zodoende kan ontlasten van administratieve beslommeringen.

Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan deze site nog vragen hebben neem dan vrijblijvend contact met mij op.